Yes, jij gaat aan de slag met ChatGPT!

Het gratis e-book ontvang je zo in de mail. Ik wens je heel veel succes en plezier! Kan je wel wat extra hulp gebruiken? Lees dan even verder…

Binnenkort online: Online Masterclass ChatGPT

Sinds maart 2023 geef ik trainingen ChatGPT aan allerlei doelgroepen. Van VA’s tot managers, van social media ondernemers tot communicatieadviseurs. En alles ertussenin.

Waarom deze training volgen?

Heel eerlijk: Een ChatGPT-expert is niet nodig. Je kunt de kennis ook zelf opdoen. Uiteindelijk valt alles te Googelen en kan je alle informatie  vinden op YouTube. De vraag is alleen: heb jij daar de tijd voor? Of word je heel blij als iemand anders voor jou dat wiel al heeft uitgevonden en je gelijk de shortcuts aangereikt krijgt? Met mijn kennis van ChatGPT is dat precies wat ik jou kom brengen!

Tijdens deze training…

  • Neem ik je mee in de ontwikkelingen van Chat GPT- 3 naar versie 3.5 en zelfs naar 4. Wat maakt de nieuwe ChatGPT versies zo speciaal en waarom moet je er liever nog vandaag dan morgen mee aan de slag? 
  • Vertel ik je meer over Google Bard: omdat er inderdaad méér is dan alleen Chat GPT.
  • Breng ik je op de hoogte van de nieuwste AI-trends.

    Meld je hieronder aan voor de wachtlijst!