Hi, ik benLaura van Dam

Ik ben een enthousiaste communicatieprofessional met een passie voor arbeidsmarktcommunicatie. Ik geloof dat er in het huidige arbeidsmarkt landschap veel kansen liggen voor werkgevers en werknemers om samen te groeien tot een topwerkgever met een ijzersterk werkgevers verhaal, waardoor deze zonder moeite het juiste talent aantrekken. 

Zijn we al connected op LinkedIn?

Hoe ik dat doe?

Door me te focussen op de menselijke kant van arbeidsmarktcommunicatie. Ik ben ervan overtuigd dat een goede wervingsstrategie en werkgeversmerk essentieel zijn voor het aantrekken van de juiste collega’s en voor het succes van je organisatie. Maar dat kan niet zonder de huidige collega’s van de organisatie. Zij vormen tenslotte de basis van je merk en zijn de ambassadeurs. Net zoals je niet in de file staat, maar uiteindelijk de file bent, geldt hiervoor hetzelfde: je doet dit met elkaar. Dus externe goede wervingscampagnes zijn fantastisch, het moet wel intern gedragen worden!

Maar genoeg over mijn werk. 🙂 Wie ben ik naast mijn werk eigenlijk?

Funfacts over mij

  • Ik woon in het gezellige Vlaardingen en ben mede-eigenaar van een sneakerzaak (#otd-sneakers)
  • Ik houd van kleurrijke pakken en bijpassende sneakers. Hiermee breng ik graag kleur in ieders leven
  • Misschien herken je me wel aan mijn eeuwige BLOND-mok tijdens videocalls!
  • Verder ben ik actief op LinkedIn en geef ik daar (gevraagd en ongevraagd😉) mijn mening over alle ontwikkelingen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie
  • Ik ben moeder van een prachtige dochter en door ons samengestelde gezin met 3 pubers is het hier in huis altijd een drukke bedoening. Geen dag saai! Ik hou van die reuring.
  • Ik ben gek op slimme snufjes en mijn hele huis is slim ingericht. Als je bij ons thuis; ‘hee Google’ roept, kan er van alles aangaan 😉

Mijn competenties

Hands-on

Ondernemend

Collegiaal

Sensitief

Resultaatgericht

Teamplayer

Let’s meet!

Wil je een keer kennismaken om te kijken of we een match zijn en wat ik voor jullie bedrijf kan betekenen? Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in via onderstaande knop of stuur me een berichtje via onderstaand contactformulier. Een mailtje mag natuurlijk ook: info@sweetchilicommunicatie.nl.

In het veld

Neem contact met me op

12 + 13 =

Neem contact met me op

8 + 15 =