Referentiesen eerder werk

Leuk, al die pagina’s over wat ik voor jullie kan betekenen. Maar ik laat liever mijn werk en mijn klanten voor mij spreken. Lees hier de successen bij de organisaties waar ik gewerkt heb en de reviews van mijn opdrachtgevers/ directe collega’s en vrienden. Dan krijg je  pas echt een goed beeld van wie ik ben.

Nictiz

Recentelijk heb ik bij Nictiz een aantal activiteiten uitgezet om de zichtbaarheid van het werkgeverswerk te vergroten, denk hierbij aan een vernieuwde wervingscampagne met verhalen van collega’s in video, een magazine voor jong talent om mee te nemen naar campusrecruitment events, de ontwikkeling van een referral programma en het vernieuwen van de onboarding.
En dit was een groot succes! In 2023 is er een verdubbeling van het aantal referrals aangenomen, zijn het aantal sollicitanten verdubbeld tov 2022 en zit de activatie van het werkgeversmerk ook tussen de oren bij de collega’s! 

Hoogheemraadschap van Delfland

Op zoek naar nieuw talent voor jouw bedrijf? Dan moet je opvallen! Geen saaie verhalen van mensen die je niet kent, maar juist échte collega’s die met trots vertellen over hun werk. Bij het waterschap Delfland weten ze daar alles van. Met ruim 1,2 miljoen inwoners en 45.000 bedrijven in de regio, is het drooghouden van de voeten van al deze mensen en bedrijven een serieuze zaak. En dat is precies waar deze campagne om draait: laten zien hoe belangrijk het werk van Delfland is en waarom jij hier moet werken! Deze campagne heeft voor veel zichtbaarheid gezorgd onder alle wervingsdoelgroepen en heeft intern enorm bijgedragen aan het gevoel van trots.

Het is erg fijn samenwerken met Laura. Zij beheerst niet alleen de materie, maar ook vertoont zij de nodige daadkracht om de strategie snel en ogenschijnlijk makkelijk te realiseren. Zij is een aangename professional aan wie je taken kunt delegeren, wetende dat de klus goed en snel geklaard zal worden. Ook bewonderingswaardig is haar enthousiasme en collegialiteit waarmee ze andere collega’s in de afdeling en organisatie en zelfs daarbuiten, weet mee te krijgen. Hoop op nog jarenlange samenwerking met Laura!

Ahmet Olgun

Manager Communicatie, Hoogheemraadschap Delfland

Samenwerken met Laura is echt een feestje! Wat een energie en daadkracht 🙂 Met lef en enthousiasme inspireert en motiveert ze collega’s om buiten de gebaande paden te denken. Daarbij heeft ze ijzersterke projectmanagement skills en zorgt ze ervoor dat iedereen op koers blijft. Wat mij betreft een aanwinst voor ieder communicatie/recruitment team!

Pauline Thijssen

Hoogheemraadschap Delfland

MN

Bij MN zorg ik voor meer aandacht voor het werkgeversmerk en de interne lading van de propositie “Wat ik doe, doet ertoe”. Samen met het team heb ik deze propositie ontwikkeld in eind 2021 daarna is dit doorvertaald naar concrete campagnes en interne communicatie.

Om dit te realiseren, heb ik alle MN-collega’s intern getraind op het gebied van personal branding en zijn de referralacties in volle gang. Momenteel ben ik druk bezig met de doorontwikkeling van de campagnes, community building, talentontwikkeling en de onboarding te vernieuwen.  Kortom, ik zet mij vol in om MN als werkgever nog beter op de kaart te zetten!

Laura is een echte communicatie professional met een fijne Rotterdamse werkmentaliteit, denkt snel en to the point. Ze weet duidelijk waar ze het over heeft en vertaalde mijn vragen in een duidelijke en interessante workshop die hoog werd gewaardeerd door alle deelnemers. Als je iemand zoekt om je bedrijf op de kaart te zetten en je medewerkers te scholen, dan kan ik Laura van harte aanbevelen.

Anoeska Moens

PinkOffice

In het veld

Neem contact met me op

6 + 14 =

Neem contact met me op

9 + 7 =