Online MasterclassAan de slag met ChatGPT!

Deelnemers

Organisaties

Gemiddelde beoordeling

En? Ben je er al klaar mee?

Met alles wat je hoort over ChatGPT en andere AI tools? Heb je eigenlijk geen idee wat je er mee kan of wat je ermee moet? Ben je overweldigd?

Ik herken het. Ondertussen een jaar geleden stond ik daar ook. Ik ben er vol ingedoken en nu kan ik echt niet minder zonder ChatGPT in mijn dagelijkse werk!

Sinds maart 2023 geef ik trainingen ChatGPT aan allerlei doelgroepen. Van VA’s tot managers, van social media ondernemers tot communicatieadviseurs. En alles ertussenin.

Waarom deze training volgen?

Heel eerlijk: Een ChatGPT-expert is niet nodig. Je kunt de kennis ook zelf opdoen. Uiteindelijk valt alles te Googelen en kan je alle informatie  vinden op YouTube. De vraag is alleen: heb jij daar de tijd voor? Of word je heel blij als iemand anders voor jou dat wiel al heeft uitgevonden en je gelijk de shortcuts aangereikt krijgt? Met mijn kennis van ChatGPT is dat precies wat ik jou kom brengen!

Wat kan ik je bieden?

Ik bied trainingen aan. En nee, geen online platform waar je het zelf maar uit moet zoeken. Nee, we gaan echt samen aan de slag. Ik geef meerdere online trainingen. Check de data hieronder.

Tijdens mijn trainingen neem ik je in 1,5 uur mee in alle ins en outs van ChatGPT-3.5 en – houd je vast – de gloednieuwe ChatGPT-4! De mogelijkheden zijn momenteel eindeloos!

Tijdens deze training…

  • Neem ik je mee in de ontwikkelingen van Chat GPT- 3 naar versie 3.5 en zelfs naar 4. Wat maakt de nieuwe ChatGPT versies zo speciaal en waarom moet je er liever nog vandaag dan morgen mee aan de slag? 
  • Vertel ik je meer over Google Bard: omdat er inderdaad méér is dan alleen Chat GPT.
  • Breng ik je op de hoogte van de nieuwste AI-trends.

Want wist je dat?

👉 Je kan browsen met BING. Superhandig. Actuele informatie dus.

👉 Je jouw eigen ’tone of voice’ kan opslaan. Superfijn. Nu voelen de antwoorden van ChatGPT veel meer voor van jou.

👉 Je nu gebruik kan maken van plugins. Handig om bijvoorbeeld grote PDF’s inx te lezen, diagrammen en zelfs plaatjes te maken.

👉 Je met diezelfde plugins nu je gehele reis zo goed mogelijk kan laten uitstippelen, met bijbehorend budget en suggesties voor hotels en vluchten.

Waarom je echt moet deelnemen?

Deze  training is praktisch en lekker hands-on. Na de sessie kan je echt weer een volgende stap zetten in het gebruik van ChatGPT/Google Bard. Ik help je met de beste prompts en je ontvangt een handig naslagwerk om alles op je gemak na te lezen.

Geplande online trainingen

Op dit moment staan er geen nieuwe trainingen gepland. Wil je als eerste weten wanneer er weer nieuwe data worden gepland? Schrijf je dan hieronder in voor mijn inspiratiemail.

Waar wacht je nog op?!

Ben je net zo enthousiast als ik en wil je erbij zijn? Schrijf je dan nu in.

Heb je vragen of wil je een klein voorproefje voordat je je aanmeldt? Let me know! 

Ik hoop je in een van de online trainingen te zien. 

Ook in te huren als spreker 

Tijdens het VA-congres heb ik een talk gehouden over hoe je AI voor je kan laten werken als virtual assistant. Van mijn talk werd deze onwijs leuke visual recording gemaakt. 

Incompany Training

Wil jij incompany aan de slag met het effectiever en efficiënter inrichting van jullie wervingsproces met behulp van AI? Vul dan het contactformulier in. Ik neem binnen 24 uur contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Online Academy

Binnenkort is deze training ook te volgen in mijn online academy. Wil je op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan nu in via onderstaande link en hoor het als eerste als de academy online staat.

Wat anderen zeggen over mijn trainingen

Bij Humanitas heb ik meerdere trainingen gegeven. Gemiddeld gaven de deelnemers mijn training een 8,3! Dit zeggen de deelnemers: Er is veel van opgestoken. Het is duidelijk wat je wel met ChatGPT/Google Bard kan en wat niet. Fijn ook suggesties van sites/tools die je kan gebruiken wanneer Chat GPT niet volstaat. Heldere en overzichtelijke training. Aanrader voor elk kennis niveau!

Ik heb op een laagdrempelige fijne manier kennis gemaakt met chatgpt. Het verhaal van Laura is duidelijk, goed opgezet en je kunt het geleerde direct toepassen in de praktijk. 

Absoluut een aanrader om deel te nemen aan deze masterclass om zo je kennis en tools te verrijken om het schrijven van een vacaturetekst of andere tekst te schrijven.

Je vertelt duidelijk, verdiept je in de doelgroep en biedt voldoende mogelijkheden voor vragen. Ik vond het erg leuk en wat ik vooral prettig vond is dat het lekker kort en bondig was. Het tempo in de training zorgt ervoor de je goed aangehaakt blijft, vind ik erg fijn. 

Neem contact met me op

12 + 13 =

Eerder werkte ik al voor

Nictiz
Parnassia Groep
Delfland
Aafje
MN
Uniper

Neem contact met me op

3 + 11 =