(Incompany) trainingLinkedIn

Talent aantrekken

Vergroot het succes van jouw team met mijn op maat gemaakte LinkedIn training!

Als manager weet jij hoe belangrijk het is om een sterk en succesvol team op te bouwen. En daarvoor heb je de juiste mensen nodig. Maar hoe vind je die nieuwe collega’s? Traditionele wervingsmethoden hebben hun beperkingen en het is tijd om het spel te veranderen. Het gebruik van LinkedIn is een effectieve manier om de beste talenten te vinden en aan te trekken.

Haal meer uit LinkedIn en vergroot je kansen op het vinden van nieuwe collega’s met mijn training.

Medewerkers als ambassadeurs

Als medewerker weet jij hoeveel mogelijkheden LinkedIn biedt. Maar weet je ook hoe je het platform effectief kunt gebruiken om de juiste kandidaten te vinden? Of hoe je je eigen profiel kunt optimaliseren om zichtbaarder te worden voor potentiële werkgevers? Met mijn op maat gemaakte LinkedIn training kun je het maximale uit LinkedIn halen en vergroot je je kansen op het vinden van nieuwe collega’s.

Incompany: een training op maat

Mijn LinkedIn training is speciaal ontworpen voor teams en wordt op locatie gegeven. Ik richt me op de specifieke behoeften en doelstellingen van jouw team en zorg ervoor dat alle deelnemers de juiste kennis en vaardigheden opdoen om LinkedIn effectief te gebruiken bij het vinden van nieuwe collega’s.

Tijdens mijn training leer je onder andere:

  • Hoe je je eigen LinkedIn profiel kunt optimaliseren om zichtbaarder te worden voor potentiële kandidaten.
  • Hoe je LinkedIn effectief kunt gebruiken om nieuwe collega’s te vinden en aan te trekken.
  • Hoe je LinkedIn kunt inzetten voor employer branding en het promoten van jouw bedrijf als aantrekkelijke werkgever.
  • Hoe je LinkedIn kunt gebruiken om een sterk en relevant professioneel netwerk op te bouwen.

Heb ik je interesse gewekt?

Als je geïnteresseerd bent in het vergroten van je kansen op het vinden van nieuwe collega’s en het versterken van je team met de juiste mensen, dan is mijn op maat gemaakte LinkedIn training iets voor jou.

Neem vandaag nog contact met mij op om te bespreken hoe ik jouw team kan helpen groeien.

Wat anderen zeggen over mijn trainingen

Ik heb op een laagdrempelige fijne manier kennis gemaakt met chatgpt. Het verhaal van Laura is duidelijk, goed opgezet en je kunt het geleerde direct toepassen in de praktijk. 

Absoluut een aanrader om deel te nemen aan deze masterclass om zo je kennis en tools te verrijken om het schrijven van een vacaturetekst of andere tekst te schrijven.

Je vertelt duidelijk, verdiept je in de doelgroep en biedt voldoende mogelijkheden voor vragen. Ik vond het erg leuk en wat ik vooral prettig vond is dat het lekker kort en bondig was. Het tempo in de training zorgt ervoor de je goed aangehaakt blijft, vind ik erg fijn. 

Eerder werkte ik al voor

Nictiz
Parnassia Groep
Delfland
Aafje
MN
Uniper

Neem contact met me op

6 + 3 =

Neem contact met me op

8 + 14 =