Trainingen LinkedIn &ChatGPT/AI

Als liefhebber van digitale middelen help ik je graag het maximale uit je online zichtbaarheid te halen. Mijn trainingen zijn gericht op het optimaliseren van je LinkedIn-profiel en het effectief gebruiken van ChatGPT/AI om je wervingsstrategie te versterken.

Met uitgebreide kennis en ervaring met LinkedIN en ChatGPT bied ik hands-on oefeningen en persoonlijke begeleiding, zodat je snel nieuwe vaardigheden kunt ontwikkelen. Met mijn trainingen geef je jouw collega’s de juiste tools in handen om ambassadeur te zijn/worden van jullie organisatie. Voel je daarom vrij de trainingen ook los in te zetten.

Trainingen

LinkedIN

Wil je jouw LinkedIn-profiel naar een hoger niveau tillen? Mijn LinkedIn training biedt de kennis en praktische tips die je nodig hebt om je profiel te optimaliseren en jouw online netwerk uit te breiden. Of je nu een beginner bent die zijn eerste stappen op LinkedIn zet, of een gevorderde professional die zijn aanwezigheid wil versterken. Mijn trainingen bieden waardevolle inzichten en strategieën om je te helpen slagen.

ChatGPT/AI

Ben je op zoek naar manieren om jouw wervingsstrategie te versterken? Met mijn ChatGPT trainingen ontdek je hoe je deze krachtige tool kunt gebruiken om effectief te communiceren met potentiële kandidaten. Leer hoe je ChatGPT kunt inzetten om geautomatiseerde en gepersonaliseerde berichten te creëren die je helpt om de juiste talenten aan te trekken. Ontdek de mogelijkheden en maak jouw wervingsproces efficiënter en succesvoller.

Wil je meer weten over mijn trainingen en hoe ze jou kunnen helpen jouw online doelen te bereiken? Neem contact met me op voor meer informatie en ontdek hoe je jezelf kunt onderscheiden in de digitale wereld!

Wat anderen zeggen over mijn trainingen

Ik heb op een laagdrempelige fijne manier kennis gemaakt met chatgpt. Het verhaal van Laura is duidelijk, goed opgezet en je kunt het geleerde direct toepassen in de praktijk. 

Absoluut een aanrader om deel te nemen aan deze masterclass om zo je kennis en tools te verrijken om het schrijven van een vacaturetekst of andere tekst te schrijven.

Je vertelt duidelijk, verdiept je in de doelgroep en biedt voldoende mogelijkheden voor vragen. Ik vond het erg leuk en wat ik vooral prettig vond is dat het lekker kort en bondig was. Het tempo in de training zorgt ervoor de je goed aangehaakt blijft, vind ik erg fijn. 

Neem contact met me op

8 + 11 =

Eerder werkte ik al voor

Nictiz
Parnassia Groep
Delfland
Aafje
MN
Uniper

Neem contact met me op

9 + 6 =